Новости

 
17 січня 2020

У мережі АІС стартували продажі нового кроссовера FAW X40!

У торгово-сервісній мережі АІС стартували продажі нового передньопривідного кросовера компакт-класу FAW X40! Вартість новинки 358 900 грн. Для перших покупців, хто придбає автомобіль до 31.01.2020 ціна складе всього 337 900 грн. *

FAW X40 - ще одна модель бренду, розроблена на новій платформі автоконцерну. Новий автомобіль відрізняється чудовими для свого класу технічними характеристиками в поєднанні з доступною вартістю. Основна цільова аудиторія - міські жителі, які віддають перевагу активному відпочинку. Завдяки своїм розмірам (Д4310xШ1780xВ1680), відмінній ергономіці салону та економічному двигуну, автомобіль дуже зручний як для пересування в умовах мегаполісу, так і для подорожей.

FAW X40 має сучасний зовнішній вигляд, який характеризується правильними пропорціями та виразними лініями кузова. Підсилює враження шестикутна решітка радіатора з хромованими перекладинами, що об'єднує LED фари головного світла, а також легкосплавні колісні диски на 17 дюймів.

За рахунок поєднання високоміцного кузова, систем ABS + EBD, економічного та надійного двигуна c системою запуску та зупинки двигуна на холостому ходу FAW X40 істотно перевершує однокласників з безпеки та комфорту водіння.

FAW X40 має незалежну підвіску зі стійками McPherson спереду і торсіонну балку з напівнезалежною задньою підвіскою ззаду. Це підвищує стійкість автомобіля та дозволяє отримати плавний хід і стабільну керованість. Також, автомобіль обладнаний дисковими гальмами всіх чотирьох коліс та електропідсилювачем керма.

Новинка комплектується 1.6-літровим атмосферним бензиновим двигуном з механічною трансмісією. Потужність двигуна 109 к.с. при 5500 об./хв., максимальний крутний момент 155 Нм при 3600 об/хв.

Автомобіль доступний до покупки в комплектації Comfort та обладнаний цілим набором опцій і систем безпеки та комфорту:
• Цілий ряд «електронних помічників»: ABS + EBD, задній парктронік, система прямого контролю тиску в шинах, автоматичне розблокування дверей після аварії, сигналізація про не пристебнуті ремені, електропідсилювач керма.
• Центральний замок та іммобілайзер.
• Дві передні подушки безпеки.
• Денні ходові вогні.
• Кондиціонер.
• Бортовий комп'ютер.
• Електричні склопідйомники.
• Датчик дощу.
• Підігрів дзеркал і лобового скла.
• Легкосплавні диски R17.
• Мультимедійна система з восьмидюймовим екраном.
• Рейлінги на даху та цілий ряд інших.

Нагадаємо, що в офіційній дилерській мережі АІС також вже стартував продаж сімейного седана компакт-класу - FAW B30.

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW та послуги, що надаються на сайті https://faw.ais.ua/ або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

МЫ В СОЦИАЛЬНЫХ СЕТЯХ

  

YOUTUBE

  

FACEBOOK

  

INSTAGRAM

* Вказана ціна за одиницю товару на 16.01.2020р. Спеціальна цінова пропозиція діє з 16.01.2019р. до 31.01.2020р. в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.
** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держкомфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка