Новости

 
06 квітня 2020

FAW виводить на український ринок новий великовантажний самоскид!

Торгово-сервісна мережа АІС оголошує про початок продажів нового великовантажного самоскида FAW J6P. Автомобіль пропонується до покупки в двох версіях:

1) Тривісний самоскид з колісною формулою 6х4, вантажопідйомністю 19 тонн, П- подібним кузовом об'ємом 20,7 куб. м.

2) Чотиривісний самоскид з колісною формулою 8х4, вантажопідйомністю 24 тонни, U-подібним кузовом з двома внутрішніми поперечними підсилювачами обсягом 25,5 куб. м.

Обидві моделі мають кабіну покращеній комплектації класу «Комфорт» та оснащені гідросистемою підйому кузова HYVA.

Самоскиди FAW J6P в залежності від версії укомплектовані рядними, шестициліндровими, чотиритактними дизельними двигунами потужністю 375 к.с. для 6х4 і 390 к.с. для 8х4, які мають систему прямого вприскування Common Rail від компанії BOSCH, проміжний охолоджувач, масляний радіатор (для охолодження масла), паливний насос високого тиску і форсунки BOSCH, турбонагнітач HOLSET. Автомобіль комплектується зчепленням SACHS і трансмісією FAST (12 передніх та 2 задніх передачі).

Придбати новий самоскид можна за спеціальною ціною - 2 308 900 грн. за тривісну версію і 2 617 900 грн. за чотиривісну*. Серед основних потенційних покупців: будівельні, дорожньо-будівельні та гірничодобувні компанії.

Новий FAW J6P демонструє високий рівень ефективності в сфері вантажних перевезень. Це один з найсучасніших автомобілів в своєму класі, експлуатаційні характеристики і технології якого не поступаються або перевершують визнаних лідерів.

Завдяки одними з найнижчих експлуатаційних витрат, високої надійності, новий FAW J6P гарантує швидку окупність і високу продуктивність.

Неперевершений комфорт, ергономіка робочого місця водія, органи управління і сидіння, спальне місце - все зроблено для максимально ефективної роботи.

Інноваційна 4-х точкова система кріплення кабіни забезпечує виключно м'який рух. Форма кабіни зменшує лобовий опір і знижує витрату палива. Висота і ширина кабіни надають відмінний огляд водієві.

Сучасні двигуни FAW розробляються за участю провідних світових інженерів і відрізняються прекрасними характеристиками, низькою витратою палива і довговічністю. Трансмісія забезпечує чудову легкість пуску, стабільність роботи і відсутність шуму. Високоміцні провідні осі забезпечують підвищену вантажопідйомність і низьку вартість обслуговування. Передова конструкція рами гарантує неперевершену міцність і надійність при збільшеної вантажопідйомності.

Гірські гальма - дозволяє знизити навантаження на основну (робочу) гальмівну систему автомобіля і добитися підвищення ефективності гальмування на 45-55%.

Відзначимо, що рами великовантажних автомобілів FAW виробляються з цілісного листа стали за допомогою преса з зусиллям 5000т. Високу міцність і довговічність рами забезпечує 3-х шарова конструкція із заводською антикорозійною обробкою.

Кузов має товщину статі 8 мм. і товщину боковин 6 мм., що також збільшує максимально можливий вага вантажу, що перевозиться.

Суцільнолита конструкція балки моста розроблена для роботи з підвищеними навантаженнями і дозволяє уникнути характерних проблем руйнування зварних швів, що властиві балкам звареної конструкції.

Комплектація автомобілів, що поставляються в Україну включає:

Гідропідсилювач керма, система ABS WABCO, осушувач повітря і прискорювальний клапан WABCO, трансмісію з коробкою відбору потужності PTO, бортовий комп'ютер, кондиціонер, електросклопідйомники, центральний замок з дистанційним управлінням, іммобілайзер, передні протитуманні фари, ширококутні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і підігрівом, звуковий сигналізатор заднього ходу, підігрів кузова, передній і задній відбійник (противідкатні бруси), бічні захисні відбійники, підігрів паливного бака, підігрівач Webasto, сидіння водія з пневмопідвіскою і електрорегулюванням, АКБ 2 од. (V / Ah) 12/150, алюмінієвий паливний бак ємністю 400 л., бак AD Blue ємністю 50 л., набір інструменту і 20-тонний домкрат.

Використання комплектуючих провідних світових виробників (BOSCH, SACHS, HOLSET, WABCO, EISENMANN, TRW, HYVA, MANN + HUMMEL, FREUDENBERG, JACOBS та ін.) підтверджує надійність автомобілів FAW. Заводська гарантія становить 2 роки або 100 000 км. (Що настане раніше). Автомобіль можна придбати в Кредит або Лізинг. **

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW і послуги, що надаються на сайті https://faw.ais.ua/ або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку). АІС в соцмережах - YouTube, Facebook, Instagram.

* Вказана акційна ціна за одиницю товару на 06.04.2020г. Акція діє в торгівельній мережі АІС по всій Україні з 06.04.2020 р. по 30.04.2020р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.
** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерах і умовах програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка